Te koop: Carrer Portugal, 03003 Alacant

1. woonkamer 7.jpg 1 2. woonkamer 6.jpg 2 3. woonkamer 8.jpg 3 4. woonkamer 2.jpg 4 5. woonkamer 3.jpg 5 6. woonkamer 4.jpg 6 7. woonkamer 5 uitzicht.jpg 7 8. keuken 1.jpg 8 9. keuken 2.jpg 9 10. keuken 4.jpg 10 11. keuken 5.jpg 11 12. slaapkamer 1.jpg 12 13. slaapkamer 1a.jpg 13 14. slaapkamer 1b.jpg 14 15. slaapkamer 1c.jpg 15 badkamer 1.jpg 16 badkamer 2.jpg 17 badkamer 3.jpg 18
Nieuw in verkoop
€ 175.000,- k.k.
Type object Appartement, penthouse
Woonoppervlakte 53 m²
Aanvaarding In overleg
Status Nieuw in verkoop

Notitie

Algemeen

Er is een virtuele tour van het penthouse beschikbaar!

https://www.nodalview.com/s/3VgjG-SQbETPhoSQzJQ1Yq

Wij bieden u te koop aan een prachtig appartement op de bovenste verdieping in het centrum van Alicante met ca. 53 m2 bebouwd, met 1 slaapkamer en 1 badkamer, volledig gerenoveerd en dichtbij Plaza Séneca. Een plein dat bekend staat om zijn rust, gezinsvriendelijke sfeer, park en kuns... Meer informatie

Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05979
Vraagprijs € 175.000,- k.k.
Servicekosten € 34,50
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Status Nieuw in verkoop
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Appartement, penthouse
Woonlaag 7e woonlaag
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1961
Type dak Platdak
Isolatievormen Dubbel glas
Oppervlaktes en inhoud
Woonoppervlakte 53 m²
Inhoud 137 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 2 (waarvan 1 slaapkamer)
Aantal badkamers 1
Locatie
Ligging In centrum
Uitrusting
Warm water Elektrische boiler
Verwarmingssysteem Airconditioning
Badkamervoorzieningen Douche
Toilet
Wastafelmeubel
Heeft airco Ja
Heeft een lift Ja

Beschrijving

Er is een virtuele tour van het penthouse beschikbaar!

https://www.nodalview.com/s/3VgjG-SQbETPhoSQzJQ1Yq

Wij bieden u te koop aan een prachtig appartement op de bovenste verdieping in het centrum van Alicante met ca. 53 m2 bebouwd, met 1 slaapkamer en 1 badkamer, volledig gerenoveerd en dichtbij Plaza Séneca. Een plein dat bekend staat om zijn rust, gezinsvriendelijke sfeer, park en kunstgalerie.

Het appartement is gelegen op de zevende verdieping, de lift bereikt de zesde verdieping. In een gebouw met een hele mooie locatie in de stad Alicante, woont u met alle comfort van een ligging in het hart van de stad, in een traditionele wijk voor de bevolking van Alicante. U zult genieten van de goede verdeling die de kamers efficiënt scheidt, met prachtig natuurlijk licht.

Indeling

U vindt er een ruime woon-eetkamer-keuken die u toegang geeft tot de hoofdslaapkamer met en-suite badkamer.

In totaal geniet u van 1 slaapkamer en 1 complete badkamer met douche, ideaal voor singles/koppels. De indeling van de woning valt op; deze is ideaal en in overeenstemming met de algemene behoeften waar momenteel vraag naar is, zonder het spectaculaire uitzicht op zee te verliezen, waarvan u zowel vanuit de woonkamer als de keuken kunt genieten.

Wat de kwaliteiten betreft, beschikt u over de gebruikelijke eigenschappen van huizen uit de tijd van de bouw, maar met verbeteringen die zijn aangebracht dankzij de uitgebreide renovatie die aan het huis is uitgevoerd, zoals tegelvloeren, houten deuren, gladde muren met een goede aanzichtafwerking en wit gelakte aluminium ramen o.a.

Qua ligging zit je midden in het stadscentrum van Alicante, met alle voordelen die dit met zich meebrengt: bushalte op 100 meter afstand, openbare school op 500 meter afstand, gezondheidscentrum op 1.500 meter afstand, apotheek op 50 meter afstand, supermarkt 50 meter verderop, 100 meter verderop en een privéschool op 500 meter afstand en het Postiquet strand op 15 minuten lopen als meest relevante punten.

Door zijn prijs, ligging en kwaliteiten kijkt u naar een woning met ongelooflijke potentie om al uw verwachtingen te overtreffen.

Bijzonderheden

- Openbaar parkeren of in parkeergarage
- 7e verdieping met lift tot de 6e verdieping
- Bouwjaar 1961
- Vierkante meters: 53 m2, 48 m2 bruikbaar
- 1 slaapkamer, 1 badkamer
- Gemeenschappelijk terras met uitzicht op zee en kustlijn
- Laat deze kans niet aan u voorbijgaan en neem contact met ons op om een bezichtiging te regelen.